Taistelu at Beaver Creek

Miksi sinun pitäisi katsoa Battle at Beaver Creek

Se on outo matka läpi vainoharhainen tulevaisuuden maailmasta, jossa ajatukset eivät ehkä ole oma.
Se on kaunis, hienovarainen, äärimmäinen ja häiritsevää.
Se on toisin kuin mitään olet koskaan nähnyt.
Voit katsoa sen uudestaan ja uudestaan ja oppia jotain uutta joka katseluun.
Hassua, surullinen, rauhoittava, jännittävä, pelottava ja raivostuttava.
Se on sosiaalinen kommentaari sodasta, valinta ja Amerikassa.
_____________________________________________________________

Arvio abovetopsecret.com jäsen karmicecstacy

"Battle at Beaver Creek on elokuva, joka puhuu minun sukupolven. Se voi olla tieteiselokuva. Mutta sen juoni on revitty suoraan otsikoihin tänään. Vuonna iässä, jossa petos on helppoa ja kaikki tieto on mennyt yli kanssahieno hammas kampa, jossa teknologia on hitaasti kääntämällä meidät yhteen zombeja, jotka ruokkivat Facebook sijasta aivot, Battle at Beaver Creek on iskulause, viesti ei ole liian kaukana tulevaisuudessa. Saammeko noudattamatta sitä? Vai tämä profeetallinen vision toteuttamisessa.

Kaikki tämän elokuvan on jo tapahtumassa. Vain mennä ulos ja lukea sanomalehteä ja kaikki tech-sivusto internetissä. Kaikki teknologiset, scifi elementit ovat vahvasti maadoitettu todellisuudessa. Jos olet fani realistinen science fiction tai salaliittoteorioita harrastaja kuten minä. Helvetti, vaikka olet aivan hyviä elokuvia ja eivät välitä laajempi osa elokuvan. Tee itsellesi palvelus ja katso tämä elokuva.

Kamera työ ja ohjaus ovat keskimääräistä. Alkaen mestarillinen avaamisesta kohtaus, taistelu elokuva on nimetty, Brian Taylor todistaa hänellä on innokas silmä johtaja. Varsinkin kun tämä on hänen ensimmäinen pitkä elokuva. En voi odottaa, mitä Taylor voi tehdä isompi budjetti. Tämä elokuva on fantastinen kerrotaan uskomattomia. Se on fantazing.

Ainoa negatiivinen asia, joka minun täytyy sanoa, että elokuva on ilmeisesti pieni budjetti. Kuitenkin elokuva kuluu sen sydän sen hihassa. Joten vaikka jotkut erikoistehosteet ovat joskus häiritseviä, useita vahvuuksia elokuvan sallia yhden helposti unohtaa tämä pieni virhe. Kun sinulla on tarina tämän houkutteleva, erikoistehosteet ovat toisella. Se on kädet alas paras indie tieteiselokuva olen nähnyt. "

- Karmicecstacy on jäsenenä abovetopsecret.com, verkkosivusto, joka on elokuvassa.

Kiitos, Karmicecstacy!

Arvioi Amy käsittelijä filmthreat.com

  "Battle at Beaver Creek on yksi niistä outo, kultti, indie-elokuvia, että ... saa sinut pohtimaan suuria kysymyksiä ja nähdä elämää vähän eri tavalla."

"Mikä on uskomattoman mielenkiintoista Battle at Beaver Creek on ... yleistä tietoa ja viihdettä tämän erittäin hyvä elokuva."

Amy antoi Battle at Beaver Creek neljän tähden!

Kiitos, Amy!

Katsomaan elokuvan, klikkaa pelaaja yläreunassa tällä sivulla.

* Tämä sivu on käännetty Googlen, pahoittelen epäselvyyksiä.

No comments:

Post a Comment