Slag bij Beaver Creek

Waarom je slag moet letten bij Beaver Creek

Het is een vreemde reis door een paranoïde toekomstige wereld waar je gedachten niet van jezelf kan zijn.
Het is mooi, subtiel, extreem en verontrustend.
Het is anders dan alles wat je ooit hebt gezien.
Je kunt het waken over en over en leren iets nieuws bij elke bezichtiging.
Het is grappig, droevig, kalmerend, spannend, eng en gekmakende.
Het is een sociaal commentaar over oorlog, keuze en Amerika.
_____________________________________________________________

Beoordeling van abovetopsecret.com lid karmicecstacy

"Slag bij Beaver Creek is een film die spreekt tot mijn generatie. Het kan een science fiction film. Maar het plot is rechtstreeks geript uit de krantenkoppen van vandaag. In een tijd waarin bedrog is gemakkelijk en alle informatie moet dan worden gegaan met een fijne kam, waar de technologie ons langzaam verandert in onderling zombies die voeden zich met Facebook in plaats van hersenen, Slag bij Beaver Creek is een strijdkreet, een bericht van de niet al te verre toekomst. zullen we acht op? Of zal deze profetische visie waar te maken.

Alles in deze film is al gebeurt. Gewoon naar buiten gaan en een krantje lezen en elke tech site op het internet. Alle technologische, science fiction elementen zijn stevig geworteld in de realiteit. Als je een fan bent van realistische science fiction of een samenzweringstheorie liefhebber zoals ikzelf. Hell, zelfs als je net als goede films en niet de zorg over de bredere aspecten van de film. Doe jezelf een plezier en bekijk deze film.

Het camerawerk en de regie zijn boven het gemiddelde. Van de meesterlijke openingsscène, om de strijd van de film is vernoemd, Brian Taylor bewijst hij het scherpe oog van een bestuurder. Dit vooral gezien het is zijn eerste lange film. Ik kan niet wachten om te zien wat Taylor kunt doen met een groter budget. Deze film is fantastisch, vermenigvuldigd met geweldig. Het is fantazing.

Het enige negatieve wat ik te zeggen heb, is dat de film is natuurlijk low budget. Maar de film draagt haar hart op haar mouw. Dus terwijl sommige van de special effects zijn soms storend, de meerdere sterke punten van de film mogelijk maken om gemakkelijk te kijken uit op deze kleine fout. Wanneer u een verhaal deze verleidelijke, speciale effecten komen op de tweede. Het is zonder enige twijfel de beste indie science fiction film die ik gezien heb. "

- Karmicecstacy is lid van abovetopsecret.com, een website die is te zien in de film.

Thanks, Karmicecstacy!

Herzien van Amy Handler bij filmthreat.com

  "Slag bij Beaver Creek is een van die rare, cult, onafhankelijke films dat ... maakt je nadenken over de grote vragen en zie het leven een beetje anders."

"Wat is er ongelooflijk interessant over Slag bij Beaver Creek is ... de Algemene Inlichtingen- en entertainment van deze zeer goede film."

Amy gaf Slag bij Beaver Creek VIER STERREN!

Bedankt, Amy!

Om de film te bekijken, klikt u op de speler aan de bovenkant van deze pagina.

* Deze pagina is vertaald door google, mijn excuses voor eventuele onduidelijkheden.

No comments:

Post a Comment