Slaget vid Beaver Creek

Varför ska man titta på Slaget vid Beaver Creek

Det är en märklig resa genom en paranoid framtida värld där dina tankar inte kan vara din egen.
Det är vackert, subtilt, extrema och oroande.
Det är olikt allt du någonsin sett.
Du kan titta på den om och om och lära sig något nytt med varje visning.
Det är roligt, sorgligt, lugnande, spännande, skrämmande och irriterande.
Det är en social kommentar om krig, val och Amerika.
_____________________________________________________________

Recension från abovetopsecret.com medlem karmicecstacy

"Battle at Beaver Creek är en film som talar till min generation. Det kan vara en science fiction-film. Men dess tomt är rippade direkt från rubrikerna i dag. I en tid där bedrägeri är enkelt och all information måste gått över med en fin tand kam, där tekniken är långsamt förvandla oss till sammankopplade zombies som lever på Facebook istället för hjärnor, Slaget vid Beaver Creek är ett stridsrop, ett meddelande från en inte alltför avlägsen framtid. Kommer vi lyssna på den? Eller kommer det profetiska visionen till verklighet.

Allt i den här filmen redan sker. Bara gå ut och läsa en tidning och en teknisk sajt på internet. Alla tekniska, science fiction element är fast förankrade i verkligheten. Om du är ett fan av realistisk science fiction eller en konspirationsteori entusiast som jag själv. Hell, även om du bara gillar bra filmer och inte bryr sig om de bredare aspekterna av filmen. Gör dig själv en tjänst och se den här filmen.

Kameran arbete och regi är över genomsnittet. Från den mästeröppningsscenen, till strid filmen är döpt efter, bevisar Brian Taylor har han skarpt öga för en direktör. Speciellt med tanke på att detta är hans första långfilm. Jag kan inte vänta och se vad Taylor kan göra med en större budget. Denna film är fantastiskt multiplicerat med häpnadsväckande. Det är Fantasier.

Det enda negativa jag har att säga är att filmen är uppenbarligen låg budget. Filmen bär Men dess hjärta ärmen. Så medan en del av de specialeffekter är ibland störande, de många styrkor filmen tillåter en att lätt förbise denna lilla skavank. När du har en historia här lockande, specialeffekter kommer näst. Det är händerna nedåt bästa indie science fiction-filmen jag har sett. "

- Karmicecstacy är medlem i abovetopsecret.com, en webbplats som är med i filmen.

Tack, Karmicecstacy!

Omdöme från Amy Handler vid filmthreat.com

  "Battle at Beaver Creek är en av de konstiga, kult, oberoende filmer som ... gör du begrundar de stora frågorna och se livet lite annorlunda."

"Vad är det otroligt intressant om Battle at Beaver Creek är ... den allmänna intelligensen och underhållning av denna mycket bra film."

Amy gav Slaget vid Beaver Creek FYRA STJÄRNOR!

Tack, Amy!

För att se filmen, klicka på spelaren längst upp på denna sida.

* Denna sida har översatts av Google, jag ber om ursäkt för eventuella oklarheter.

No comments:

Post a Comment