Slaget ved Beaver Creek

Hvorfor skal du se Slaget ved Beaver Creek

Det er en mærkelig tur gennem en paranoid fremtidig verden, hvor dine tanker måske ikke være din egen.
Det er smukt, subtile, ekstrem og foruroligende.
Det er i modsætning til noget du nogensinde har set.
Du kan se det igen og igen og lære noget nyt med hver visning.
Det er sjovt, trist, beroligende, spændende, skræmmende og besværlig.
Det er en social kommentar om krig, valg og Amerika.
_____________________________________________________________

Anmeldelse fra abovetopsecret.com medlem karmicecstacy

"Slaget ved Beaver Creek er en film, der taler til min generation. Det kan være en science fiction film. Men dens plot er rippet direkte fra overskrifterne i dag. I en alder, hvor bedrag er nemt, og alle oplysninger skal være gået over med en tættekam, hvor teknologien er langsomt ved at vende os i indbyrdes forbundne zombier der foder ud af Facebook i stedet for hjerner, Slaget ved Beaver Creek er et kampråb, en besked fra en ikke alt for fjern fremtid. vil vi give agt det? Eller vil denne profetiske vision til virkelighed.

Alt i denne film sker allerede. Bare gå ud og læse en avis og enhver tech site på internettet. Alle de teknologiske, science fiction elementer er solidt forankret i virkeligheden. Hvis du er en fan af realistisk science fiction eller en konspirationsteori entusiast som mig. Hell, selv hvis du ligesom gode film, og er ligeglad med de bredere aspekter af filmen. Gør dig selv en tjeneste og se denne film.

Kameraet arbejde og lede er over gennemsnittet. Fra den mesterlige åbning scene, til kampen filmen er opkaldt efter, Brian Taylor beviser han har ivrig øje af en direktør. Især i betragtning af dette er hans første spillefilm. Jeg kan ikke vente med at se, hvad Taylor kan gøre med et større budget. Denne film er fantastisk ganget med forbløffende. Det fantazing.

Det eneste negative ting jeg har at sige, er, at filmen er naturligvis lavt budget. Men filmen bærer sit hjerte på sit ærme. mens nogle af de specielle effekter er lejlighedsvis distraherende, de mange styrker af filmen at man kan nemt overse denne lille fejl. Når du har en historie denne lokkende, specielle effekter kommer sekund. Det er hænderne ned den bedste indie science fiction film, jeg har set. "

- Karmicecstacy er medlem af abovetopsecret.com, et websted, der er med i filmen.

Tak, Karmicecstacy!

Gennemgå fra Amy Handler filmthreat.com

  "Slaget ved Beaver Creek er et af de underlige, kult, uafhængige film, der ... gør du overveje de store spørgsmål og se livet lidt anderledes."

"Hvad er utroligt interessant om Slaget ved Beaver Creek er ... den generelle intelligens og underholdning af denne meget god film."

Amy gav Slaget ved Beaver Creek fire stjerner!

Tak, Amy!

At se filmen, skal du klikke på afspilleren øverst på denne side.

* Denne side blev oversat af google, jeg undskylder for manglende klarhed.

No comments:

Post a Comment